Review Oostmakelaardij.nl

Ons vorige huis werd net iets te krap met de komst van onze derde zoon. Wij waren daarom hard op zoek naar een nieuwe koopwoning. Wij zijn geboren en getogen in Emmen en daarom wilde wij graag weer wonen in deze omgeving. Na wat googelen kwamen wij terecht bij Oostmakelaardij. Dit wat precies wat wij zochten. Zij bieden een compleet aanbod aan woning in Emmen en omstreken.

Groot aanbod
Waar bij andere makelaars het aanbod wat karig was, was Oostmakelaardij het tegenovergestelde. Zij bieden een enorm aanbod aan koopwoningen in de regio. Allereerst keken wij pagina na pagina met huizen. Zowel in Emmen en omstreken, als woningen in Duitsland. Wij werden zowat overspoelt met aanbod aan woningen. Al gauw gingen wij onze zoekopdracht specificeren. Het was heel eenvoudig om een zoekopdracht in te voeren. Wij voerden Emmen als locatie in, ons maximale budget en hoeveelheid slaapkamers. Direct kwam er een aanbod aan woningen die voldeden aan al onze eisen en wensen.

Fijne service
Toen wij een aantal leuke woningen op het oog hadden via de site, namen wij contact op met Oostmakelaardij. Wij werden direct vriendelijk geholpen en de bezichtigingen werden gepland. We konden diezelfde week nog bij huizen gaan kijken. We zijn erg tevreden over de vriendelijke service.

Binnen een maand hadden wij ons droomhuis gevonden, een bod geplaatst en het huis gekocht. Het voelde onwerkelijk hoe snel het is gegaan. Zonder de hulp van Oostmakelaardij was het ons nooit gelukt om zo snel een perfecte woning te vinden. Wij kunnen Oostmakelaardij daarom sterk aanbevelen.

Categorieën: Wonen & werken

Geef een reactie