Geboorteplaatje

Kraamcadeau kopen? Ga voor een geboorteplaatje!

De geboorte van onze zoon was een bijzondere en speciale tijd. Ik ben samen met mijn man op zoek gegaan naar iets tastbaars, zodat we daar even heerlijk bij weg kunnen dromen als we ernaar kijken. Uiteraard droom ik weg als mijn zoontje zie, maar de herinnering vast leggen, ook voor verdere jaren was een belangrijk aspect. Na lang zoeken, vonden we de website geboorteplaatje.nl. Hier waren veel mogelijkheden te zien, zoals het maken van een mooie geboortetegel. Het maken van de tegel ging eenvoudig en bij vragen stond de klantenservice me deskundig en vriendelijk te woord. Het allerleukste vond ik het feit dat je geheel zelf kan bepalen hoe het ontwerp eruit komt te zien. We hebben de foto van onze lieve zoon uiteraard geplaatst, maar ook zijn naam en geboortedatum bijvoorbeeld. Als hij hier op een later tijdstip naar kijkt, is het ook voor hem een prachtig aandenken.

Mijn dochter is onlangs bevallen van een prachtige, gezonde dochter. Hoe mooi is het om dan een origineel kraamcadeau te kopen in de vorm van een geboortetegel? Een vriendin tipte mij over deze website en gaf aan dat ze hier goede ervaringen had opgedaan. Ik ben even gaan kijken en zag prachtige mogelijkheden staan. Een kraamcadeau doe ik tenslotte niet iedere dag cadeau en ik wil wel iets persoonlijks cadeau doen en iets unieks. Ik kon zelfs het lettertype zelf kiezen en heb de naam van mijn kleinkind erop gezet. Ook heb ik een hele mooie gezegde laten plaatsen. Dit is een gezegde die zowel voor mij, als voor mij dochter heel erg speciaal is.

Ik ben goed bevriend met mijn buurvrouw en buurman. Het is een jong en lief koppeltje. Ze hebben me geholpen met kluswerkzaamheden om en rond het huis. Toen ik hoorde dat ze zwanger was voelde ik me ontzettend blij worden en heb ik besloten om als teken van mijn grote dankbaarheid op zoek te gaan naar een kraamcadeau. Ik heb het kraamcadeau vooraf ontworpen en had toen nog geen foto van de baby in bezit. Ik heb een mooie foto van de zee gebruikt en hun onder meer een mooie tijd toegewenst met de baby! Het bestelproces verliep vlot en goed. Ik heb ook nog contact opgenomen met geboorteplaatje.nl om te vragen of ik een foto naar wens mocht gebruiken. Mijn vraag werd snel beantwoord, waarna ik weer vlot verder kon bestellen. Het kraamcadeau had ik vervolgens razendsnel in huis.

Mijn vrouw is een hele sterke vrouw. De bevalling was een spannende tijd, maar al met al is het uiteindelijk allemaal goed gekomen door haar kracht en alle uitstekende inspanningen rondom. Moederdag stond voor de deur en ik wilde graag een origineel moederdag cadeau. We hebben al veel goede ervaringen gehad met geboorteplaatje.nl. Ik heb een prachtige foto van ons als gezin op het plaatje gezet en nog een persoonlijke tekst erbij. Na het openmaken stonden de tranen in haar ogen want ze dacht daarbij terug aan de bevalling en hoe spannend dat voor ons was als gezin. Ook de oudere kinderen pakken het cadeau regelmatig op en wijzen dan naar ieder gezinslid op de foto met een glimlach. Ook als er bezoek langskomt, wordt er nog regelmatig over gesproken, omdat het echt een mijlpaal is geweest in ons leven. Het was een tijd die we niet meer vergeten. Het cadeau is echt mooi geworden en heeft een prominente plek in de huiskamer gekregen.

Leave a Comment