Marni bij Pauw

EXCENTRIEK – EIGENZINNIG – UITGESPROKEN

Het luxemerk Marni werd in 1994 opgericht als een viering van verfijnd en tegendraads design, individualiteit en een intrigerende, onvoorspelbare beeldtaal op het gebied mode.

Door hun experimentele aanpak ontstaan er bijzondere stukken die op innovatieve manieren gebruik maken van kleur, materiaal, vorm en print. De eigenzinnige elegantie van Marni staat voor een avant-garde lifestyle waarin er altijd een dialoog gaande is tussen de persoon, de mode en de kunst. Castiglioni, de oprichtster van het merk, wil vrouwen aanmoedigen om alle regels ten aanzien van klasse en leeftijd overboord te gooien en vanuit hun persoonlijke gevoel en emotie met mode om te gaan. Daarbij vormen, op het eerste gezicht, totaal verschillende kledingstukken vaak toch een samenhangend geheel.

Sinds het jaar 2000 is Marni, met zijn excentrieke visie, een steeds belangrijkere speler geworden op modegebied en vormt hun unieke stijl een sterke aanwezigheid in de modewereld. Het mixen van bijzondere prints en silhouette en een avant-garde levenshouding zijn al jarenlang de speerpunten van dit merk. De stukken die zij produceren worden verkocht in de meest exclusieve boetieken, flagshipstores en warenhuizen over de hele wereld.

De collectie van dit exclusieve merk, die bestaat uit dameskleding, tassen en accessoires, is nu ook in de webshop van Pauw verkrijgbaar.

Tags:

Geef een reactie